Gratis frakt. Kontaktfrie levering
Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 229 kr ved standard levering

Mafia III - Microsoft Xbox One - Action

49,-72,-
ink. mva
Det er 4 på lager

Det er 1968, og etter flere år med kamp i Vietnam vet Lincoln Clay dette: Familien er ikke de du er født med, det er de du dør for. Lincoln, nå tilbake i New Bordeaux, ønsker å flykte fra en kriminell fortid. Men når surrogatfamilien hans, den svarte mafiaen, blir forrådt og utslettet av den italienske, bygger Lincoln opp en ny familie på ruinene av den gamle og sverger hevn på militært nivå over de ansvarlige. Intense skuddvekslinger, knallharde neveslagsmål, rå kjøring - du støter på alt. Og du får bruk for de små grå også. Men med riktige kompanjonger, vanskelige valg og skitne hender er det mulig å kjempe seg til topps i byens underverden.

  • NEW BORDEAUX, ET GJENSKAPT NEW ORLEANS FRA 1968: En enorm, variert og snuskete åpen verden som styres av mafiaen og korrupte byråkrater, og som er detaljert gjenskapt med epokens visuelle stil, lyder og følelsesladde stemning.
  • EN UTILSIKTET OG DØDELIG ANTI-HELT: Innta rollen som Lincoln Clay, en foreldreløs Vietnam-veteran som er besatt av tanken på hevn over den italienske mafiaen for det brutale slaktet av den svarte mafiaen - som var det nærmeste han noen gang hadde kommet en familie.
  • HEVN PÅ DIN MÅTE: Velg din egen spillestil, fra brutal kraft og ildsprutende våpen til snik-og-drep-taktikker, alt mens du bruker Lincolns militære bakgrunn og etterretningsinfo til å rive i stykker den italienske mafiaen.
  • EN NY FAMILIE BYGGET PÅ RUINENE AV DEN GAMLE: Bygg opp et kriminelt rike på din egen unike måte ved å avgjøre hvilke av medhjelperne dine du skal belønne, og hvilke du skal forråde...

 

Detaljer

Produsent: 2K Games
Varenummer: 2564026
Model: 5026555297387
Ean: 5026555297387

Til produsentens hjemmeside

www.nordicgamesupply.com/shop/...
ProduktbeskrivelseMafia III - Microsoft Xbox One
KategoriVideospill
SjangerEventyr
PlattformMicrosoft Xbox One
ESRB-klassifiseringAvventer klassifisering
PEGI-klasse18