Gratis frakt. Kontaktfrie levering
Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 229 kr ved standard levering

Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Gamepad - Microsoft Xbox One S

1.890,-2.090,-
ink. mva
Det er 9 på lager

Xbox Elite trådløs kontroller er utformet i samarbeid med profesjonelle spillere, kan tilpasses din unike spillestil, og lar deg bruke ditt fulle potensiale som spiller. Den er mer nøyaktig, raskere og skreddersydd, og gir deg en spillopplevelse du ikke har sett maken til.

Kontrolleren har flere ulike styrespaker og D-pader i metall, slik at du kan velge de som gir den beste ergonomien for deg. Prøv ut kombinasjoner som gir økt nøyaktighet, hurtighet og rekkevidde med styrespaker i ulike former og størrelser. Xbox Elite trådløs kontroller tilpasser seg dine hender og din spillestil. Dette gir deg bedre kontroll, enten du spiller skytespill, bilspill, kampspill eller andre sjangere. Den nye, fasetterte D-paden gjør det lettere å gjennomføre kombinasjonsbevegelser, mens den tradisjonelle D-paden gir deg den presise kontrollen du trenger for å bytte våpen eller igangsette et angrep.

Xbox Elite trådløs kontroller har fire spor til ulike utskiftbare flate spaker. De kan enkelt settes på og tas av uten bruk av verktøy. Velg å feste noen av eller alle de flate spakene, og tilpass kontrolleren slik at den er perfekt for deg. De flate spakene gir deg mer kontroll i fingrene, slik at du kan gjennomføre knusende bevegelser og få mer effektiv kontroll. Nå trenger du ikke flytte tomlene bort fra styrespakene for å gjennomføre kompliserte hoppe-, sikte- og skytekombinasjoner. Med appen kan du tildele en lang rekke kommandoer til hver flate spake.

Når du slår på avtrekkerlåsene, kan du skyte raskere og spare verdifull tid for hver triggerbevegelse. Avtrekkerlåsene avslutter triggerbevegelsen etter hvert skudd, slik at du er klar for neste. Det er bare å slå bryteren tilbake for å gå tilbake til vanlige triggerbevegelser. Hver trigger har sin egen avtrekkerlås som kan brukes uavhengig av hverandre. Du kan finjustere triggerinnstillingene i appen.

Tilpass opplevelsen ytterligere med en brukervennlig app . Juster minimums- og maksimumsverdiene for triggerne, sensitivitet for styrespaken, hvilke knapper som gjør hva, med mer, slik at du får kontrollene nøyaktig slik du vil ha dem. Velg mellom 14 ulike kommandoer for ABXY-knappene, de flate spakene, D-padene, triggerne og styrespakeklikkene. Opprett så mange kontrollerprofiler du vil i appen, og bruk skreddersydde innstillinger for alle spill. Last inn to profiler på kontrolleren, og bytt mellom dem på et blunk med den innebygde vekslemekanismen. Mulighetene er uendelige.

Den jevne overflaten og alle detaljene er utformet for å dekke behovene til profesjonelle spillere. Styrespaker, D-pader og flate spaker i rustfritt stål som er laget for å vare lenge. Rundt hver styrespaker er det forsterkede ringer som gir lav friksjon, reduserer slitasjen, og gjør dem svært behagelige i bruk. Grepet har gummioverflate, slik at kontrolleren ligger bedre i hånden samtidig som det gir økt stabilitet. Det forbedre grepet gjør også at du kan holde kontrolleren lengre uten å anstrenge deg, slik at det er behagelig å spille lengre. Den myke overflatebehandlingen på resten av kontrolleren gir den et luksuriøst preg og forhindrer at den sklir i hånden.

 

Detaljer

Produsent: Microsoft
Varenummer: 2788339
Model: FST-00003
Ean: 0889842196368

Til produsentens hjemmeside

www.microsoft.com
ProduktbeskrivelseMicrosoft Xbox Elite Wireless Controller - Series 2 - håndkonsoll - trådløs, kablet - 2.4 GHz/Bluetooth
ProdukttypeHåndkonsoll
OverføringsteknologiTrådløs, kablet - 2.4 GHz/Bluetooth
KontrollfunksjonerD-pute, 2 tommelpinner, utløsere
EgenskaperVibrasjonstilbakekopling, hodetelefonsport, innbyrdes byttbare komponenter
Designet forPC, Microsoft Xbox One