Gratis frakt. Kontaktfrie levering
Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 229 kr ved standard levering

Resident Evil Village - Microsoft Xbox One - Action/Adventure

339,-549,-
ink. mva
Det er 8 på lager

Opplev overlevelsesskrekk som aldri før i Resident Evil Village, som vil bruke kraften fra Xbox Series X|S for å løfte hver desperat kamp for å overleve ved å vise frem den mest realistiske og skremmende grafikken til dags dato. Den helt nye tittelen er den åttende store utgivelsen i Resident Evil-franchisen, som etablerte overlevelsesskrekkgenren for nesten 25 år siden. Med hyperdetaljert grafikk, intens førstepersons handling og mesterlig historiefortelling har terroren aldri føltes mer realistisk og uunngåelig.Satt noen år etter de grufulle hendelsene i den kritikerroste Resident Evil 7 biohazard, begynner den helt nye historien med Ethan Winters og kona Mia som bor fredelig på et nytt sted, fri fra tidligere mareritt. Akkurat da de bygger sitt nye liv sammen, rammer tragedie dem igjen. Chris Redfield, den legendariske helten fra Resident Evil-serien, blir på gjenforent med paret og forstyrrer deres liv på en fryktelig måte og skaper kaos for Ethan. En knust Ethan befinner seg i en avsidesliggende snødekte landsby og søker svar etter å ha blitt kastet i et helt nytt mareritt.
Spillfunksjoner

  • Neste generasjons teknologi

   RE Engine sammen med den nye teknologiske kraften til Xbox Series X|S vil levere hyperdetaljert grafikk, noe som gir den skyggefulle landsbyen og dens hjemsøkende innbyggere liv. Resident Evil Village vil vise frem den mest realistiske overlevelsesskrekkopplevelsen til dags dato.
  • Førstepersons action

   Spillerne vil påta seg rollen som Ethan Winters og oppleve enhver nærkamp og skremmende forfølgelse gjennom et førstepersonsperspektiv.
  • Kjente fjes og nye fiender

   Chris Redfield har typisk vært en helt i Resident Evil-serien, men hans utseende i Resident Evil Village tilsynelatende viser ham med uhyggelige motiver. Nye motstandere som bor i den gåtefulle landsbyen, vil nådeløst jakte på Ethan og hindre hans hver bevegelse.
  • En levende, pustende landsby

   Landsbyen er mer enn bare et mystisk bakteppe for de grufulle hendelsene som utspiller seg i spillet. Dette er en karakter i seg selv med mysterier som Ethan kan avdekke og frykter å flykte fra.

 

Detaljer

Produsent: Capcom
Varenummer: 2920836
Model: 5055060974070
Ean: 5055060974070

Til produsentens hjemmeside

www.residentevil.com/village/
ProduktbeskrivelseResident Evil Village - Microsoft Xbox One, Microsoft Xbox Series X
KategoriVideospill
SjangerOverlevelsesgrøsser
PlattformMicrosoft Xbox One, Microsoft Xbox Series X
ESRB-klassifiseringAvventer klassifisering
PEGI-klasse18