Gratis frakt. Kontaktfrie levering
Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 229 kr ved standard levering

The Crew 2 - Microsoft Xbox One - Racing

129,-207,-
ink. mva
Finnes på lager

I det nye spillet i den revolusjonerende The Crew-serien, THE CREW 2, fanges spenningen i amerikansk motorsport i en av de mest fengslende åpne verdenene som noen gang er skapt. Sett ferdighetene på prøve i en lang rekke motorsportøvelser, med alle mulige slags biler, motorsykler, båter og fly. Vi løfter bilsjangeren til nye høyder – bokstavelig talt, åpner hele USA for konkurranse uten grenser og gir deg total frihet. Spill inn hvert eneste storslåtte øyeblikk og del det med verden. Berømmelse venter rundt hvert hjørne!

Velkommen til Motornation, et digert, variert, actionfylt og vakkert land som er som skapt for motorsport: hele USA. Utforsk omgivelsene uten grenser på bakken, til sjøs og i luften. Fra kyst til kyst samles gate- og baneførere, terrengoppdagere og freestylere for å delta i alle mulige øvelser. Bli med i konkurranser på høyt turtall, og del hvert eneste storslåtte øyeblikk med resten av verden. I THE CREW 2 får du mulighet til å demonstrere ferdighetene dine og utvikle deg til motorsportmester i flere disipliner.

Velkommen til Motornation – ta utfordringen på bakken, til sjøs og i luften
Bryt grenser og få nye opplevelser på legendariske steder. Fly og gjør tønneruller gjennom tåken og skyene over de snødekte Rocky Mountains, gi full gass i bakgatene i New York City, fyk av gårde på Mississippielven og utforsk hver eneste krik og krok av Grand Canyon. Sett deg bak rattet på de nyeste superbilene, prøv ikoniske amerikanske motorsykler, fly høyt i sky i de raskeste stuntflyene og gi deg i kast med bølgene på racerbåter – det finnes ingen grenser for mulighetene og underholdningen i et fullstendig redesignet USA.

Bli den mesteren du vil være
Bli en del av fire ulike motorsportfamilier fra hele landet: gate- og baneførere, terrengeksperter og freestylere. De kan skaffe deg nye kjøretøy, presentere deg for unike motorsportkulturer og lære deg nye disipliner. Gjennom konkurranser og tilfeldige møter kan du finne og utvikle din egen stil, samle og tilpasse drømmekjøretøy, vise frem kjøretøyene på hovedkvarteret ditt og sette spor etter deg i motorsportkulturen i USA.

Del og skinn som en stjerne i en tilkoblet verden
Universet i The Crew 2 får drivkraft av behovet for å dele personlige triumfer og unike øyeblikk med venner og andre. Sett nye rekorder og bli en pioner! Hver gang du oppnår noe, blir det lagret som en ny utfordring andre kan bryne seg på, mens du på din side blir oppfordret til å overgå andres prestasjoner. Med et enkelt knappetrykk kan du lagre og dele alle de beste øyeblikkene.

 

Detaljer

Produsent: Ubisoft
Varenummer: 2641524
Model: 3307216024811
Ean: 3307216024811

Til produsentens hjemmeside

www.ubi.com/DK/
ProduktbeskrivelseThe Crew 2 - Microsoft Xbox One
KategoriVideospill
SjangerGT/gateracing
PlattformMicrosoft Xbox One
ESRB-klassifiseringAvventer klassifisering
PEGI-klasse12