Gratis frakt. Kontaktfrie levering
Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 229 kr ved standard levering

DiRT 5 - Day One Edition - Sony PlayStation 4 - Racing

299,-534,-
ink. mva
Det er 6 på lager

DIRT 5 er den dristige nye terrengløpsopplevelsen skapt av Codemasters. Spreng en sti over de mest ikoniske rutene i verden. Kjør den bredeste listen med biler fra rallyikoner, til lastebiler, til GT-helter og mye mer. Spill gjennom en stjernespekket karriere, fire-spillers delt skjerm, innovative online moduser, livery editor og flere nye funksjoner, DIRT 5 er neste generasjon ekstremracing.

Spillfunksjoner:

  • Kjør en sti over hele kloden
   Ta en tur rundt i verden og løp over 70 unike ruter over 10 forskjellige globale steder i fantastiske miljøer komplett med dynamisk vær og tid på døgnet.

 

  • Skyv grensene med utrolige biler
   Kom bak rattet i en eklektisk og spennende vaktliste. Erobre det tøffeste terrenget med steinknusende maskiner, ta ikoniske rallybiler til nye steder, eller føl kraften til 900 bhp sprintbiler.

 

  • Ei søkelyset
   Verdenskjente talenter, Troy Baker og Nolan North, leder lederrollen til DIRT 5s historiedrevne karriere-modus. Under veiledning av et ikon er alle øyne på deg for å bli den nye stjernen i en forsterket verden av terrengløp.

 

  • Konkurrer eller samarbeid i off-road handling
   Lokal delt skjerm med opptil fire spillere i frakoblet modus, inkludert karriere, gjør DIRT 5 til det perfekte multispiller-racingspillet mens du kjemper om posisjon med vennene dine.

 

  • Lag og fang med nye funksjoner
   Fang dine største hopp og beste trekk med en detaljert fotomodus, og vis din kreative teft med DIRTs dypeste livredaktør for alle biler.*Krever PlayStation Plus-medlemskap for tilgang til online flerspillermodus.

 

Detaljer

Produsent: Codemasters
Varenummer: 2856941
Model: 4020628715755
Ean: 4020628715755

Til produsentens hjemmeside

www.codemasters.com