Gratis frakt. Kontaktfrie levering
Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 229 kr ved standard levering

NHL 21 - Sony PlayStation 4 - Sport

459,-704,-
ink. mva
Det er 1 på lager

Anerkjenn storhet i EA SPORTS™ NHL™ 21.

I EA SPORTS NHL 21 er det de mest kreative, oppfinnsomme og fryktløse spillerne som det er verdt å feire. I år kan du utføre finter inspirert av ligaens mest banebrytende innovatører. En utvidet og redesignet Be A Pro-modus gjør reisen til det å bli en av ligaens beste spillere mer gripende enn noensinne.

SPILLOPPLEVELSEN OG PRESENTASJON
Spillopplevelsen i NHL 21 har blitt smartere, raskere og mye stiligere. Med innovative finter og store forbedringer, på begge sider av pucken, får spillerne nå flere muligheter enn aldri før til å ta kontroll over spillet og utsette motstanderne for sin egen spillestil. Anerkjenn revolusjonærer med spillopplevelsen i NHL 21.

STJERNEINSPIRERT INNOVASJON
Er du helt bak mål og forsvaret sluntrer? Ta pucken og legg den pent inn i mål ved å utføre en imponerende Michigan. Gjør målvakten helt forvirret med Kucherovs finte.

Sett pucken i mål fra en helt umulig vinkel med en mektig imponerende engangsfinte mellom beina, akkurat som Matthew Tkachuk. Rist av deg et slitsomt forsvar ved å sende pucken langs baksiden av nettet for å lage litt plass, akkurat som Sid. Hver av disse ikoniske fintene skapte uforglemmelige hockeyøyeblikk, og nå kan du lage dine egne i NHL 21.

SLIPS, BANKS OG CHIPS:
NHL 21 revolusjonerer spillet i den nøytrale sonen med slips, banks og chips. Gjør deg nett og liten langs sidene mens du skviser deg forbi motstanderens forsvar. Send pucken ut i kanten og forbi motstanderne, eller bruk baksiden av målet til å gjøre det samme. Eller bare send pucken forbi forsvaret og la dem svi på vei mot mål.

FORBEDRET KUNSTIG HOCKEYINTELLIGENS
Den kunstige intelligensen har blitt optimalisert til å sørge for at lagkameratene dine kan ta vare på seg selv og sende deg pucken når du retter kursen mot mål. I tillegg vil de være bedre plassert og mer åpne for pasninger i O-sonen. På den andre siden av pucken jobber forsvaret hardere med å sakke ned motstanderlaget på midten av banen og blokkerer pasningsåpninger under angrep.

SPILLREDDENDE MÅLVAKTSDESPERASJON
Gode målvakter blir til av atletiske kalkuleringer – å være best plassert for å stoppe pucken, samtidig som man har de atletiske ferdighetene til å raskt stenge døren om noe uventet oppstår. Nye desperasjonsredninger og -animasjoner innebærer at du alltid er med – det er alltid en sjanse for å skape en forbløffende og akrobatisk redning – selv når momentumet ikke er på din side.

FORBEDRET MÅLVAKTSKONTROLL OG -PLASSERING
Målvaktskontrollen har blitt omarbeidet til å bruke den høyre styrespaken til å gi deg mer kontroll over bevegelsene dine, slik at spillerstyrte målvakter blir mer levende og fleksible.

FORBEDRET MÅLVAKTSPLASSERING
Datastyrte målvakter er flinkere til å plassere seg – de justerer seg og plasserer seg etter angrepets fremgangsvinkel for å gi seg selv den meste sjansen til å stoppe pucken.

WORLD OF CHEL
World of Chel gjør det enklere enn aldri før å hoppe inn, og spille solo eller sammen med venner, på veien til å seiere og belønninger. I år introduserer vi rangerte sesonger — hvor du kan konkurrere i fire moduser for å få belønninger og spille i nye EASHL Club Finals.

BE A PRO
En helt ny Be A Pro-opplevelse gir deg sjansen til å leve livet til en NHL-spiller – både på og utenfor isen. Imponer hovedkontoret, gå ut tidlig på rekrutteringsdagen, og kjemp om storheten mens du gjør deg fortjent til din plass på førstelinjen i konkurransen om Stanley Cup og å bli ligaens neste store navn. Anerkjenn fremtiden med Be A Pro i NHL 21.

HUT
HUT er en NHL™ 21-spillmodus som lar deg lage ditt NHL-fantasilag – med spillere, nye talenter og ikoner – for så konkurrere med det på nett. Lag troppen din, samle belønninger og bli det ultimate laget.

I år introduserer vi HUT RUSH – en strømlinjeformet versjon av HUT som lar spillere raskt hoppe inn i HUT-spill, samle prestasjoner og låse opp belønninger ved å score med stil. Med et poengsystem som belønninger ferdigheter og kreativitet, vil HUT RUSH kunne by på mange uforglemmelige øyeblikket.


*Krever PlayStation Plus-medlemskap for tilgang til online flerspillermodus.

 

Detaljer

Produsent: EA
Varenummer: 2869750
Model: 5030939122981
Ean: 5030939122981

Til produsentens hjemmeside

www.ea.com
ProduktbeskrivelseNHL 21 - Sony PlayStation 4
KategoriVideospill
SjangerIshockeysimulering
PlattformSony PlayStation 4
ESRB-klassifisering10 år og eldre (10+)
PEGI-klasse12