Gratis frakt. Kontaktfrie levering
Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 229 kr ved standard levering

Resident Evil 7: Biohazard - Gold Edition (VR) - Sony PlayStation 4 - Action

149,-264,-
ink. mva
Finnes på lager

Ondskap og isolasjon siver gjennom de råtnende veggene i et forlatt gårdshus i sørstatene i USA. «7» markerer en ny start for skrekk- og overlevelsessjangeren og en modellforandring av det fryktinngytende og engasjerende «isolerte» spillerperspektivet. Takket være den nyskapende RE-motoren blir skrekken så fotorealistisk at du ikke kommer til å klare å snu deg bort. Bli med til en ny og grusom skrekkverden, og ta deg helskinnet hjem igjen.

Resident Evil 7 Biohazard hyller franchisens røtter og starter rett etter alt som skjedde i slutten av Resident Evil 6 ved å dra deg inn i en illevarslende, falleferdig plantasjeherregård i Amerikas landlige omgivelser. Her vil ethvert steg du tar i den mysteriøse, viltvoksende eiendommen lede deg til din grusomme død. Ingen tidligere Resident Evil du har overlevd kan forberede deg på dette.

PlayStation VR bringer de døde til live med en nye skremmende metoder som sender overlevelseskrekken sakte og sikkert inn i den virtuelle virkelighetens verden. Møt din egen frykt i førsteperson og føl den margpirrende tilstedeværelsen av Capcoms briljante og brutale serier av uoppdagede nivåer.

 

Detaljer

Produsent: Capcom
Varenummer: 2630941
Model: 5055060945582
Ean: 5055060945551

Til produsentens hjemmeside

www.capcom.com